داستان قلب
4 مشترك
صفحه 1 از 2
صفحه 1 از 2 • 1, 2
داستان قلب
سلام به دوستان و هادی جان عزیز
شرمنده که در این بخش داستان می ذارم چون انگاری این بخشو حذف کردید منم جایی بهتر از اینجا رو پیدا نکردم
حالا داستان:
پسر به دختر گفت اگه یه روزی به قلب احتیاج داشته باشی اولین نفری هستم که میام تا قلبمو با تمام وجودم تقدیمت کنم.
دختر لبخندی زد و گفت ممنونم
تا اینکه یک روز اون اتفاق افتاد ... حال دختر خوب نبود ... نیاز فوری به قلب داشت ... از پسر خبری نبود ...
دختر با خودش می گفت: می دونی که من هیچوقت نمی ذاشتم تو قلبتو به من بدی و به خاطر من خودتو فدا کنی ... ولی این بود اون حرفات ... حتی برای دیدنم هم نیومدی … شاید من دیگه هیچوقت زنده نباشم ... آرام گریست و دیگر چیزی نفهمید …
چشمانش را باز کرد ... دکتر بالای سرش بود.
به دکتر گفت چه اتفاقی افتاده؟ دکتر گفت نگران نباشید پیوند قلبتون با موفقیت انجام شده. شما باید استراحت کنید ... درضمن این نامه برای شماست ...!
دختر نامه رو برداشت. اثری از اسم روی پاکت دیده نمی شد. بازش کرد و درون آن چنین نوشته شده بود:
سلام عزیزم. الان که این نامه رو می خونی من در قلب تو زنده ام. از دستم ناراحت نباش که بهت سر نزدم چون می دونستم اگه بیام هرگز نمی ذاری که قلبمو بهت بدم ... پس نیومدم تا بتونم این کارو انجام بدم ... امیدوارم عملت موفقیت آمیز باشه. (عاشقتم تا بینهایت)
دختر نمی توانست باور کند ... اون این کارو کرده بود ... اون قلبشو به دختر داده بود ...
آرام اسم پسر را صدا کرد و قطره های اشک روی صورتش جاری شد ... و به خودش گفت چرا هیچوقت حرفاشو باور نکردم …
شرمنده که در این بخش داستان می ذارم چون انگاری این بخشو حذف کردید منم جایی بهتر از اینجا رو پیدا نکردم
حالا داستان:
پسر به دختر گفت اگه یه روزی به قلب احتیاج داشته باشی اولین نفری هستم که میام تا قلبمو با تمام وجودم تقدیمت کنم.
دختر لبخندی زد و گفت ممنونم
تا اینکه یک روز اون اتفاق افتاد ... حال دختر خوب نبود ... نیاز فوری به قلب داشت ... از پسر خبری نبود ...
دختر با خودش می گفت: می دونی که من هیچوقت نمی ذاشتم تو قلبتو به من بدی و به خاطر من خودتو فدا کنی ... ولی این بود اون حرفات ... حتی برای دیدنم هم نیومدی … شاید من دیگه هیچوقت زنده نباشم ... آرام گریست و دیگر چیزی نفهمید …
چشمانش را باز کرد ... دکتر بالای سرش بود.
به دکتر گفت چه اتفاقی افتاده؟ دکتر گفت نگران نباشید پیوند قلبتون با موفقیت انجام شده. شما باید استراحت کنید ... درضمن این نامه برای شماست ...!
دختر نامه رو برداشت. اثری از اسم روی پاکت دیده نمی شد. بازش کرد و درون آن چنین نوشته شده بود:
سلام عزیزم. الان که این نامه رو می خونی من در قلب تو زنده ام. از دستم ناراحت نباش که بهت سر نزدم چون می دونستم اگه بیام هرگز نمی ذاری که قلبمو بهت بدم ... پس نیومدم تا بتونم این کارو انجام بدم ... امیدوارم عملت موفقیت آمیز باشه. (عاشقتم تا بینهایت)
دختر نمی توانست باور کند ... اون این کارو کرده بود ... اون قلبشو به دختر داده بود ...
آرام اسم پسر را صدا کرد و قطره های اشک روی صورتش جاری شد ... و به خودش گفت چرا هیچوقت حرفاشو باور نکردم …
vahid1367- تعداد پستها : 224
رد: داستان قلب
baba bikhial inja gharar nist kasi asheghe kase dige E beshe hamamon ba ham dostim o ba ham ye mohite bahal misazim ke toosh khosh bashim
inam age mobini bara hamdige hey bos mifrestan baraye ine ke mohit dostane tar beshe
inam age mobini bara hamdige hey bos mifrestan baraye ine ke mohit dostane tar beshe
MIL@D- تعداد پستها : 698
baba bikhial inja gharar nist kasi asheghe kase dige E beshe hamamon ba ham dostim o ba ham ye mohite bahal misazim ke toosh khosh bashim
inam age mobini bara hamdige hey bos mifrestan baraye ine ke mohit dostane tar beshe ok
inam age mobini bara hamdige hey bos mifrestan baraye ine ke mohit dostane tar beshe ok
ای بابا چرا یان همه جدی میگیرین
عاشق چیه بی خیال اصلا نخواستیم
بوساتون ماله خودتون
بوساتون ماله خودتون
Admin- مدیر تالار
- تعداد پستها : 884
ای بابا چرا یان همه جدی میگیرین
بوساتون ماله خودتون
بوساتون ماله خودتون
Admin- مدیر تالار
شما دو تا چتون شده یک پست رو دوبار می فرستید
یکبار دیگه تکرار بشه می زنمتونا اونم یک امپول
تکرار نشه
موفق باشید. یاحق
یکبار دیگه تکرار بشه می زنمتونا اونم یک امپول
تکرار نشه
موفق باشید. یاحق
vahid1367- تعداد پستها : 224
خوانوم پرستار اگه میشه یه امپول به این میلاد بزن این همه شکلک نده
دادا اگه میشه کنار شکلکات یه کلمه تایپ کن
دادا اگه میشه کنار شکلکات یه کلمه تایپ کن
Admin- مدیر تالار
kalame
ye kalame
2 kalame
3 kalame
4kalame
5 kalame
.
..
...
N kalame
.
.
,,,,,,
.....
Z
Z
z
z
z
ye kalame
2 kalame
3 kalame
4kalame
5 kalame
.
..
...
N kalame
.
.
,,,,,,
.....
Z
Z
z
z
z
6/022x10 به توان 23 بار گفتی کلمه
ما که چیزی جر چرت و پرت نشنیدیم
Admin- مدیر تالار
چراااا الی جوووووووووووون من حالم گرفته هست سایتم رو هک کردن
دهنم سرویسه
دهنم سرویسه
Admin- مدیر تالار
چرا گللللللللم؟
چرا حالت گرفته است
وقتی با مایی غم نداشته باش
فقط انقدر نگو که ما طلاق بگیریم
چرا حالت گرفته است
وقتی با مایی غم نداشته باش
فقط انقدر نگو که ما طلاق بگیریم
eli jojo- تعداد پستها : 851
E jedi hadi? behem nagofte bodi kho migofti khodam halesho migereftam vali ye chizi on taraf cheghadr bad bakht bod ke omad to ro hack kard chon to ke server nisti zahmate bikhod keshid
be che dardesh mikhori akhe to
chand dafe mikhad hey ip to bedastbiare baz dafe ye bad ip to taghir kone
be che dardesh mikhori akhe to
chand dafe mikhad hey ip to bedastbiare baz dafe ye bad ip to taghir kone
صفحه 1 از 2 • 1, 2
صفحه 1 از 2