***تالار گفتمان رایگان دانلود برنامه ***
* سلام به شما دوست عزیز *

* شما در این تالار عضو نیستید در این صورت به تمام ویژگی های تالار دسترسی نخواهید داشت!! *

** برای دسترسی به تمام امکانات تالار هر چه زودتر عضو شوید!! **
** عضویت این تالار در کمتر از 1 دقیقه صورت می گیرد **
*** توجه: در نوشتن ایمیلتان دقت کنید چون در صورت فراموشی رمز عبور لینک فعال سازی رمزتان به خودتان ارسال می گردد ***

*** دوستان فعال سازی عضویت شما بصورت خودکار صورت می گیرد فقط باید منتظر گروه بندی خود باشید که تا 48 ساعت بعد از عضویت شما صورت می گیرد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزیز *

* شما در این تالار عضو نیستید در این صورت به تمام ویژگی های تالار دسترسی نخواهید داشت!! *

** برای دسترسی به تمام امکانات تالار هر چه زودتر عضو شوید!! **
** عضویت این تالار در کمتر از 1 دقیقه صورت می گیرد **
*** توجه: در نوشتن ایمیلتان دقت کنید چون در صورت فراموشی رمز عبور لینک فعال سازی رمزتان به خودتان ارسال می گردد ***

*** دوستان فعال سازی عضویت شما بصورت خودکار صورت می گیرد فقط باید منتظر گروه بندی خود باشید که تا 48 ساعت بعد از عضویت شما صورت می گیرد ***
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

امروز قرار داره . ساعت ۸صبح . قشنگترین قرار دنیا ...

3 مشترك

امروز قرار داره . ساعت ۸صبح . قشنگترین قرار دنیا ... Empty امروز قرار داره . ساعت ۸صبح . قشنگترین قرار دنیا ...

پست من طرف Admin الجمعة أبريل 09, 2010 5:18 am

ساعت ۶ از خواب بیدار میشه . دست و صورتشو میشوره . میره جلوی آینه یه نگاه به قیافه ی جذاب خودش میندازه . صورتشو اصلاح میکنه و یه مشت آب خنک به صورتش میزنه . میره تو اتاقش و قشنگترین لباساشو انتخاب میکنه . شلوار جین و یه تی شرت سفید ... امروز باید خیلی به خودش برسه . دوباره میره جلوی آینه . شیشه ادکلن رو از رو میز برمیداره و به گردنش نزدیک میکنه و یه اسپری میزنه . پوستش میسوزه .چشماشو تنگ میکنه و آب دهنشو قورت میده . یه اسپری دیگه به اونطرف گردنش میزنه .شیشه رو میذاره سرجاشو دوباره به تصویر خودش تو آینه نگاه میکنه . دوباره به قرارش فکر میکنه . نکنه دیر شه . نه ... تازه ساعت یه ربع به ۷ . کت اسپرت مشکی شو تنش میکنه . دیگه باید بره ...

میره تو آشپزخونه ... نه . میل نداره . میره در اتاق مامان باباشو باز میکنه . یه نگاه به چهره های خسته شون میکنه ... درو میبنده و میاد . هنوز همه خوابن . میره تواتاق خواهر کوچیکش . زیر لب میگه : دختر تو نمیخوای یاد بگیری اتاقتو جمع کنی؟ یه بوس براش میفرسته و درو میبنده .

کفشاشو میپوشه و از پله ها میره پایین . هموا کم کم داره روشن میشه .باد خنک که به صورتش میخوره حالش جا میاد . برمیگرده و دوباره یه نگاهی به آپارتمانشون میندازه . یعنی دیگه ... ؟وای ... قرار

قرارشون تو یکی از برج های بلند بالای شهره . نیم ساعت راه بیشتر نیست . تا سر کوچه پیاده میره . باید تاکسی بگیره . یه تاکسی دربست میگیره و سوار میشه . رادیو روشنه . راننده یه سیگار روشن میکنه و یه نگاهی به جوون میندازه . هیچکدوم حرفی نمیزنن . ترافیکه . وای داره کلافه میشه . راننده هم با خونسردی دود سیگارو بیرون فوت میکنه و آروم آروم حرکت میکنه . نکنه دیر شه ... با انگشتاش رو پاش ضرب میگیره . حرص میخوره و تو دلش به راننده بدوبیراه میگه : ای بابا ... عجله کن دیگه .

خلاصه به محل قرار میرسه . با ترافیک را یه ربع دیرتر از همیشه رسیده . ساعت یه ربع به هشته . یه ربع مونده به وقت قرار . پول تاکسی رو حساب میکنه و با عجله به برج سبز رنگ و شیشه ای نزدیک میشه . میره تو ... تهویه داخل ساختمون و بوی عطرا فضای جالبی رو درست کردن. مغازه ها کم کم دارن باز میشن . سوار آسانسور شیشه ای میشه و مثل یه ماهی میره بالا ... طبقه ی چهارم . از آسانسور پیاده میشه . همینجاست ... دوتا چشم آشنا میبینه . نزدیک تر میره ... نه . اون نیست .اشتباه گرفته ... فقط ۵ دقیقه مونده . یه نگاهی به مغازه های نزدیک میندازه .. حالا فقط ۱ دقیقه مونده به ۸ . میره نزدیک نرده ها ... یه نگاهی به پایین میندازه . سرش گیج میره ... دیگه وقتشه .

رو نوک پاهاش بلند میشه و دستاشو باز میکنه . خم میشه و حالا میپره ...

تو همین چند ثانیه همه چیز میاد جلوی چشماش . " ... من دارم ازدواج میکنم ...من دارم ازدواج میکنم... من دارم ازدواج میکنم"

...و صدای مهیبی مثل انفجار ... دیگه نه چیزی میبینه نه چیزی میشنوه ...
Admin
Admin
مدیر تالار
مدیر تالار

تعداد پستها : 884

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

امروز قرار داره . ساعت ۸صبح . قشنگترین قرار دنیا ... Empty رد: امروز قرار داره . ساعت ۸صبح . قشنگترین قرار دنیا ...

پست من طرف MIL@D الجمعة أبريل 09, 2010 6:03 am

ghashang bod
MIL@D
MIL@D

تعداد پستها : 698

امروز قرار داره . ساعت ۸صبح . قشنگترین قرار دنیا ... Empty رد: امروز قرار داره . ساعت ۸صبح . قشنگترین قرار دنیا ...

پست من طرف eli jojo الجمعة أبريل 09, 2010 8:25 am

هادی جان عزیزم داستان قشنگی بود
ولی نکنه با خودت اینکارو کنیا santa
eli jojo
eli jojo

تعداد پستها : 851

پست من طرف Admin السبت أبريل 10, 2010 8:47 am

چرا ؟؟؟ مرگ اخرین راهه اگه به اخرش برسم
اگه دیگه حس کنم واسه کسی مهم نیستم شاید
اخرین راه ممکن رو انتخواب کنم
Admin
Admin
مدیر تالار
مدیر تالار

پست من طرف MIL@D السبت أبريل 10, 2010 9:17 am

bishin binim ba
koshti mano to albino
sale jadid jav gereftatet mikhay mano ba naomidiat degh bedi ?
شايد آخرين راه ممكن رو انتخاب كنم
behet az in harfa nemiad
MIL@D
MIL@D

پست من طرف eli jojo الأحد أبريل 11, 2010 8:59 am

مسلما میلاد تورو بیشتر از من میشناسه و
وقتی میگه بهت نمیاد یعنی قبلا اینجوری نبودی
عزیزم
تو ابن سایت دوستایی داری که براشون مهمی
غیر از اون برا خانوادت و
بقیه دوستاتم مهمی
eli jojo
eli jojo

پست من طرف Admin الأحد أبريل 11, 2010 12:00 pm

خوب من همیشه که همه چیزا رون همه جا نمیگم
مث خودتم همه چیزو تو خودم میریزم
میگی برات مهمن مثلا اگه من الان بمیرم
چقدر ناراحت میشی؟؟؟
Admin
Admin
مدیر تالار
مدیر تالار

پست من طرف MIL@D الأحد أبريل 11, 2010 12:12 pm

hadi khoam migiram mikoshameta
yani az man batari
age gharare mano degh bedi bego
aghe gharare faghat eli joon degh kone bazam ye email bede bego ke man enghadr asabam beham narize
ke hade aghal bedonam harfat jedi nist albino Neutral
age ye dafe dige az in harfa bezani khodam mikoshamet Question
MIL@D
MIL@D

پست من طرف MIL@D الأحد أبريل 11, 2010 12:14 pm

badesham dastet dard nakone ke hame chio be ma ham nemigi
are injorie?
yani ba mam are? santa
MIL@D
MIL@D

پست من طرف Admin الأحد أبريل 11, 2010 12:40 pm

GOD
بابا بس کنید اصلا من بچه مثبت نه خودمو میکشم
نه شما رو دق میدم بس کنید من اگه اینجا درد و دل نکنم
کجا درد و دل کنم ؟؟؟
Admin
Admin
مدیر تالار
مدیر تالار

پست من طرف MIL@D الأحد أبريل 11, 2010 12:58 pm

bishin ninim ba
nazar begama elahe elahe elahe
MIL@D
MIL@D

پست من طرف eli jojo الأحد أبريل 11, 2010 5:30 pm

دقیقا حق با میلاده
یه آدم تو سن تو که نباید اینجوری فکر کنه
عزیزم
هیچی تو دنیا ارزش این و نداره
که به خاطرش خودت و زجر بدی
eli jojo
eli jojo

پست من طرف eli jojo الأحد أبريل 11, 2010 5:32 pm

میلاد تو هم انقدر هادی جون و اذیت نکن Sad
حسودی هم نکن که تا حالا هیچی به تو نگفت
فکر کنم منو بیشتر دوست داره هاااااااا elahe
ولی به قول خودش اگه اینجا نگه بره به کی بگه؟؟؟؟؟؟؟
eli jojo
eli jojo

پست من طرف Admin الإثنين أبريل 12, 2010 5:42 am

من همتون رو دوست دارم
I love All
این قدر هم حسودی نکنید مگه من کی هستم
pig
Admin
Admin
مدیر تالار
مدیر تالار

پست من طرف MIL@D الإثنين أبريل 12, 2010 2:16 pm

Surprised elahe
hala behtar shod
MIL@D
MIL@D

پست من طرف eli jojo الثلاثاء أبريل 13, 2010 4:32 pm

man ke moshkeli nadashtam
milad ham ke moshkelesh ba man hal shod
Surprised elahe elahe
eli jojo
eli jojo

پست من طرف Admin الأربعاء أبريل 14, 2010 4:02 am

good eyvaal be hame
Admin
Admin
مدیر تالار
مدیر تالار

پست من طرف eli jojo الأربعاء أبريل 14, 2010 6:14 am

Surprised dast tekun dadan
eli jojo
eli jojo

پست من طرف MIL@D الأربعاء أبريل 14, 2010 2:44 pm

Smile Surprised
MIL@D
MIL@D

پست من طرف Admin الخميس أبريل 15, 2010 2:19 pm

Smile
OK
Admin
Admin
مدیر تالار
مدیر تالار

پست من طرف eli jojo الإثنين أبريل 19, 2010 7:23 am

Surprised Smile
eli jojo
eli jojo

پست من طرف Admin الإثنين أبريل 19, 2010 8:50 am

Exclamation
Admin
Admin
مدیر تالار
مدیر تالار

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة